за нас

АИНТЕРИОР е дизайнерска фирма, специализирана в сферата на интериорния и екстериорен дизайн. Екипът ни извършва пространствено проектиране, цялостно изпълнение, консултиране и авторски надзор според индивидуалните изисквания на своите клиенти.
 
    Дългогодишната ни практика ни позволява да извършваме професионално консултиране относно производители, строителни материали, материали за декорация, мебели, осветителни тела, настилки и всичко, което е необходимо за успешното изпълнение на Вашият проект. Професионалният ни опит пести на клиента загуба на излишно време, енергия и средства при избора на материали, оборудване и обзавеждане и му осигурява оптимално изпълнение на проекта в рамките на зададения бюджет.
 
    АИНТЕРИОР предлага на своите клиенти следните услуги:
·   изработка на стенни декоративни панели от дърво, HDF, ПДЧ, шперплат, MDF, плексиглас, разпенени пластмаси
·   пространствено проектиране и 3D визуализация
·   изработване на декоративни мазилки и облицовки, изкуствени камъни, релефи, стенописи, скулптури и други
·   дърворезба
·   изработване на детайли и конструкции от ковано желязо
·   състаряване на мебели и изработка на уникални мебели
·  изработване на прецизни, обемни детайли на CNC фреза с цифрово управление от широк спектър материали (дърво, HDF, ПДЧ, шперплат, MDF, плексиглас, разпенени пластмаси, алуминий и стиропор)
·   изрязване на PVC фолио с режещ плотер за изработване на табели, надписи, стенни декорации, стикери и брандиране на автомобили
·   професионално консултиране при избора на материали и производители
·   цялостно изпълнение на зададени проекти