MUSIC CLUB TERMINAL 1

на

С гордост ви представяме клуб Терминал 1, чиито визуален проект и изпълнение са изцяло наше дело.

Разположен на улица „Ангел Кънчев” в град София, той се превърна в един от любимите ни проекти. Започнахме работа по дизайна му през пролетта на 2014-та година в сътрудничество с мениджърския екип на клуба.

Задачата ни беше истинско предизвикателство – да постигнем уют, като в същото време използваме индустриални елементи, много метал и машинни детайли. За целта създадохме специално за клуба няколко вида лампи с димиращо се осветление. Използвахме много дърво, земни цветове, патинирани мазилки, тухли и steampunk визия на картините по стените.

Решихме баровете да са акцентът на заведението. Постигнахме това със специално осветление и много изрязани елементи от MDF, дърво, метал и шперплат.

Изградихме маси, пейки и специални сгъваеми столове, които са изцяло в духа на индустриалния дизайн, но не и за сметка на комфорта.

Сцената на клуба проектирахме така, че в дните, когато няма живи участия, да се превръща в уютна клиентска част с много подбрани специални плакати, приглушено осветление и специално направени за целта пейки и маси.

Реконструирахме входа и гардероба, проектирахме логото на клуба, създадохме цялата му графична визия. Изработихме количка за мърчандайзинг и специални метални кутии за мултимедийната реклама на клуба. Поставихме много указателни табели и надписи, подчинени на цялостния дизайн. И още, и още…

Продължаваме периодично и с огромно удоволствие да работим по допълване на интериора му. Там сме не само по работа – Терминал 1 буквално възроди родната музикална сцена и събитията в клуба са задължителни за посещение.

 

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s