Escape way room

на

„Escape way” е нов тип проект, с който нашата фирма досега не се беше сблъсквала. Става въпрос за модерните напоследък стаи с помещения, пълни с логически загадки, които посетителите трябва да решат за определено време.
Логично, това се оказа най-сложният в техническо отношение обект, който сме изпълнявали досега. Голяма роля за успеха на заданието изигра инж. Николай Генов, който облече в сложна електроника нашите и на собствениците идеи.
Тъй като смисълът на играта е да не знаеш предварително какви загадки те очакват в стаята, не можем да посочим всичко, което сме направили. Затова ще обобщим накратко работата си по този предизвикателен проект.
В едното помещение пресъздадохме кабинета на Индиана Джоунс с всички типични мебели и атрибути, но пълни с електроника. Използвахме много символи, магнитни ключалки и механизми, като всичко, до последния детайл е изработено специално за това място.
В другото помещение скулптурирахме антични релефи и създадохме много древни символи и рисунки. Цялата втора стая пресъздава епохата на маите.
За съжаление, трябва да спрем дотук, защото рискуваме да издадем някоя от тайните на Escape way. Най-ревностните фенове на този тип забавление са категорични, че това е най-добре направената стая в България, което ни кара да изпитваме гордост от свършеното и да ви поканим с увереност да пробвате логическата си мисъл в тази стая.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s